top of page

fre. 25. nov.

|

Hovedgård

Jins 3 nåle, dag 2

Jins TreNåle(J3N)metode, også kaldet trepunkts-teknik, er effektive punktkombinationer af tre punkter hver nedfældet af professor Jin Rui (1932-2010) i 1979 (Guangzhou TCM University).

Registration is closed
See other events
Jins 3 nåle, dag 2
Jins 3 nåle, dag 2

Tid og sted

25. nov. 2022, 21.30 – 21.35

Hovedgård, Industriområdet 15, 8732 Hovedgård, Denmark

Om eventet

Jins TreNåle(J3N)metode, også kaldet trepunkts-teknik, er effektive punktkombinationer af tre punkter hver nedfældet af professor Jin Rui (1932-2010) i 1979 (Guangzhou TCM University). Der er 39 formler (kombinationer) af akupunkturpunkter, som er praktiske, effektive og nøje udvalgte. Metoden stammer fra en akupunkturskole i Guangdong-provinsen i Sydkina og har siden bredt sig til hele Kina og anvendes nu i hundredvis af akupunktur-afdelinger på hospitaler. Den dyrebare lære i Jins TreNåle er at forstå teorien bag valg af punkter. Trepunkts-teknikken er et godt og simpelt grundlag for de fleste behandlinger. På dette får du en introduktion til Jins Tre Nåle.

Målgruppe: Akupunktører og Akupunkturstuderende

Dette er anden dag af to - dagene kan godt tages hver for sig Kursus indhold og gennemgang:

Jin’s Tre Nåle Formel – de 39 kombinationer

Fire nåle for Shen Tre nåle for intelligens Tre nåle til hjernen Tre nåle til tungen Tre nåle til tempel Nåle til at berolige Shen Nåle til svimmelhed og smerte Nåle til ansigtsmuskel Tre Nåle til Trigeminus Neuralgi Nåle til ansigtslammelse Tre Tu Nåle Tre nåle til øjne Tre nåle til næse Tre nåle til øre Tre nåle til hånd Tre nåle til fod Tre nåle til hånd intelligens Tre nåle til fod intelligens Tre nåle til skulder Tre nåle til knæ

Del dette event

bottom of page