top of page

ons. 06. sep.

|

Hovedgård

Temadag: Behandling af Stress med Akupunktur og Kinesisk Medicin

Mens der er mange metoder til at håndtere stress, har akupunktur vist sig at være en effektiv og naturlig tilgang til at tackle denne udfordring.

Temadag: Behandling af Stress med Akupunktur og Kinesisk Medicin
Temadag: Behandling af Stress med Akupunktur og Kinesisk Medicin

Tid og sted

06. sep. 2023, 09.00 – 16.00

Hovedgård, Industriområdet 15, 8732 Hovedgård, Denmark

Om eventet

Telmeld

Stress defineres som en tilstand karakteriseret ved anspændthed og ulyst hos den enkelte. Stress er en uundgåelig del af vores moderne liv, og det kan have betydelige negative konsekvenser for vores fysiske og mentale helbred. Mens der er mange metoder til at håndtere stress, har akupunktur vist sig at være en effektiv og naturlig tilgang til at tackle denne udfordring.

Forskning fra University of Pittsburgh viste at akupunktur var forbundet med mindre stress både før og efter embryooverførsel, og det forbedrede muligvis graviditets raterne (Balk et al. 2010)

Temadagen vil dække følgende punkter:

  1. Introduktion til stress i TCM for eksempel Shen, Lever
  2. Ætiologi, patologi og diagnose
  3. Behandling strategi og punktvalg, Specielle punkter blandt andet Skalp Akupunktur, Master Tung Akupunktur, Øreakupunktur, Ghost Points mm.
  4. Andre metoder for eksempel Qigong, moxa, patent urter mm.
  5. Forskning og diskussion

Reference

Balk J, Catov J, Horn B, Gecsi K, Wakim A. The relationship between perceived stress, acupuncture, and pregnancy rates among IVF patients: a pilot study. Complementary therapies in clinical practice. 2010 Aug 1;16(3):154-7.

Denne dag er en del af AkupunkturAkademiets undervisning for studerende, der er i gang med afgangsprojekt, og undervisningen er tilrettelagt specifikt til en studerendes afgangsprojekt. Alle Akupunktører og Akupunkturstuderende er velkomne.

Del dette event

bottom of page