top of page

lør. 26. nov.

|

Hovedgård

WHO Standard Skalp Akupunktur

WHO Standard Skalp Akupunktur (SA): Effektivt, sikkert og nemt! I Skalp Akupunktur anvendes bestemte Akupunkturpunkter og zoner på hovedet. Metoden baserer sig på en kombination af Meridian teorien og den moderne forståelse af hjernens anatomi og fysiologi.

Registration is closed
See other events
WHO Standard Skalp Akupunktur
WHO Standard Skalp Akupunktur

Tid og sted

26. nov. 2022, 10.00 – 27. nov. 2022, 16.00

Hovedgård, Industriområdet 15, 8732 Hovedgård, Denmark

Om eventet

WHO Standard Skalp Akupunktur (SA): Effektivt, sikkert og nemt! I Skalp Akupunktur anvendes bestemte Akupunkturpunkter og zoner på hovedet. Metoden baserer sig på en kombination af Meridian teorien og den moderne forståelse af hjernens anatomi og fysiologi. WHO Standard Akupunktur blev første gang publiceret i 1991. Effektiviteten af metoden er siden blevet valideret at titusindevis af Akupunktører, forskere og patienter.

Indikationerne for at anvende Skalp Akupunktur kan være mange herunder:

Problemer, som opstår i forbindelse med sygdomme/skader på hjerne og nervesystem f.eks.: Stroke / Apopleksi, Parkinsons, Huntington´s, Demens, Tinnitus, Afasi, Dysartri, Hæmiplegi, Paralyse, Epilepsi mm. Psykiatriske tilstande eller psyko-emotionelle eller kognitive problemer f.eks.: Angst, Depression, ADHD, ADD, Sproglige problemer, Indlæringsvanskeligheder, Koncentrationsbesvær, Stress, PTSD mm.

Hertil kommer alle former for smerter, følesforstyrrelser og funktionsforstyrrelser i kroppen, både i bevægeapparatet og de indre organer.

Du lærer:

  • Den teoretiske baggrund for metoden i Kinesisk Medicin
  • Den teoretiske baggrund for metoden i Vestlig Medicin
  • Den biologiske Holografi
  • Lokalisationen af punkter og zoner i de fire områder: Frontale, Vertex, Temporale og Occipitale.
  • Nåle Teknik og -Manipulation
  • Klinisk anvendelse

Kurset foregår over to dage: Lørdag d. 26/11 kl. 10.00 - 17.00 og søndag d. 27/11 09:00 - 17:00 (15 timer i alt)

Kommer du langvejsfra, er du velkommen til at overnatte. Det koster ikke noget. Skriv til os på post@akupunkturakademiet.dk

Underviser: Dr. Zhang Hui

Del dette event

bottom of page