top of page

Kinesisk urtemedicin hæmmer spredning af mavekræft


mavekræftcer
mavekræft

Del 1. Introduktion til mavekræft

Mavekræft var årsagen til omkring 800.000 dødsfald i 2020, hvilket udgør 7,7 % af alle kræftrelaterede dødsfald. Det er den fjerde mest almindelige årsag til kræftdød globalt. Kirurgisk fjernelse af kræften, kendt som resektion, er den primære behandlingsmetode i tidlige stadier af mavekræft, mens kemoterapi ofte anvendes i tilfælde af avanceret mavekræft. Traditionel kinesisk medicin (TCM) har unikke egenskaber og fordele i behandlingen af maligne tumorer. Et kinesisk forskerhold har nylig offentliggjort deres seneste resultater. De undersøgte en kinesisk urtemedicin kaldet "Xiaotan Sanjie-opskriften," som har vist sig at have en betydelig hæmmende effekt på spredning af mavekræft ved at hæmme GnT-V-medieret glykosylering af E-cadherin og fremme ophobningen af E-cadherin ved cellemembranen.

Del 2. Kommentar af Dr. Zhang

Kræft er en kompleks og ødelæggende sygdom, der fortsat udgør en global sundhedsudfordring. Konventionelle medicinske behandlinger som kirurgi, kemoterapi og strålebehandling har gjort store fremskridt i kræftbehandlingen. Imidlertid har et stigende antal personer i de senere år søgt komplementære og alternative behandlinger, herunder traditionel kinesisk medicin (TCM), som en supplement til deres kræftbehandlingsregimer. TCM tilbyder en holistisk tilgang til kræftbehandling, der sigter mod at genoprette kroppens balance og harmoni. Kræft eller maligne tumorer diagnosticeres i TCM ofte som en kombination af slim, blod stagnation, toksiner og forskellige ubalancer.

TCM bør ikke betragtes som en erstatning for konventionel kræftbehandling, men det viser sig ofte mest effektivt, når det bruges i forbindelse med konventionelle behandlingsmetoder som kirurgi, kemoterapi og strålebehandling. Forskning har vist, at TCM kan hjælpe med at mindske bivirkningerne af disse behandlinger, forbedre den generelle livskvalitet og styrke patientens evne til at tåle de udfordringer, der følger med kræftbehandling.
Læs mere

Relaterede kurser af Dr. Hui Zhang

46 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page