top of page

6月29日周六

|

Hovedgård

Certificeringskursus i Avanceret Bamai Qigong: 84 Timer

Bamai Qi Gong: 2 dages introduktion Denne weekend er for dig, der overvejer at tage hele Qi Gong kurset nu eller senere.

Certificeringskursus i Avanceret Bamai Qigong: 84 Timer
Certificeringskursus i Avanceret Bamai Qigong: 84 Timer

時間和地點

2024年6月29日 10:00 – 2024年7月28日 17:10

Hovedgård, Industriområdet 15, 8732 Hovedgård, Denmark

關於本活動

tilmed kurset 

Pris: 8.500,- for hele forløbet, inklusive bogen ”Bamai Qigong” af Dr. Zhang Hui. Afdragsordning mulig.

Dato og tid: 29/06: kl. 10.00 - 17.00 30/06: kl. 9.00 - 16.00

22/07 - 28/07 kl. 9.00 - 17.00 hver dag i alt 84 timer (inklusive eksaminer).

Du kan også prøve at øve den grundlæggende bevægelser af Bamai Qigong, gratis online program

Bamai Qigong Introduktion

Denne weekend er for dig, der overvejer at tage hele Qi Gong kurset nu eller senere.

Bamai Medicinsk Qi Gong er baseret på De 8 Brokader (Ba Duan Jing), som er den mest populære, Taoistiske form for Qi Gong i Kina. De 8 Brokader bruges i vid udstrækning til at forbedre sundheden og livskvaliteten blandt ansatte i sundhedsvæsenet, for eksempel på plejehjem og hospitaler. Det bruges også som forberedelse på træning i Akupunktur, Tuina (Kinesisk Medicinsk Massage) og forskellige former for Kungfu.

På dette kursus, som ledes af Dr. Zhang Hui fra Chengdu University of Traditional Chinese Medicine i Kina, lærer deltagerne at mærke og styrke Qi. Der er 8 effektive bevægelser i Ba Duan Jing. Hver bevægelse har en helt unik forbindelse til de indre organer: Lever, Hjerte, Milt, Lunge og Nyrer og derfor også til ubalancer, lidelser og kroniske sygdomme i disse organer. Når du praktiserer Medicinsk Qi Gong, styrker og raffinerer du din Qi og forbedrer dit immunforsvar, dit helbred, din restitution og heling.

På hele det avancerede kursus vil Dr. Zhang Hui forklare sammenhængen mellem de 8 bevægelser og de 8 Ekstraordinære Meridianer i kroppen:

- Du Mai - Ren Mai - Ching Mai - Dai Mai - Yin Qiao Mai - Yang Qiao Mai - Yin Wei Mai - Yang Wei Mai

Derudover vil han klarlægge forbindelsen til De 8 Trigrammer (Ba Gua).

Sidst, men ikke mindst vil han guide, mens vi øver, øver, øver og mediterer så de 8 Ekstraordinære Meridianer kommer helt ind under huden og ned i kroppen.

Indhold:

- Qi Gongs historiske og kulturelle baggrund - Konfusianisme og Taoistisk og Buddhistisk filosofi - Yin & Yang - De indre organer - De 8 Trigrammer - De 8 Ekstraordinære Meridianer - Almindeligt brugte Akupunkturpunkter i Qi Gong - Åndedrætsteknikker - Meridian Meditation - De 8 Ekstraordinære Meridianer Meditation - Hvordan man kan guide / undervise i Qi Gong - Behandling med Medicinsk Qi Gong

...Og selvfølgelig træning, træning og træning af De 8 Qi Gong Bevægelser….

Det får du med hjem:

  • En dybere forståelse af Qi´s bevægelse i hele kroppen og de medicinske og sundhedsmæssige fordele ved hver bevægelse.
  • Bedring af dit eget helbred og problemer som: Stress, Søvnløshed, Fordøjelsesproblemer, Smerter, Træthed og mentale/Emotionelle problematikker.
  • Forbedring af dine evner som behandler, uanset om du arbejder med Akupunktur, Massage, Zoneterapi eller anden kropsterapi

Hvem kan deltage? Alle kan deltage! Det er en fordel, du kender til Qi Gong, men netop fordi øvelserne kan læres og bruges af alle, kan du deltage, uanset om du er nybegynder, eller har en omfattende viden indenfor Qi Gong eller Kinesisk Medicin

Ønsker du at deltage i kurset ”bare for dig selv”, er du velkommen. Vil du have et eksamensbevis og certificeres, skal du på op til følgende eksaminer:

Praktisk eksamen: Åndedrætsteknikker, de 8 bevægelser, instruere meditation samt lokalisation af vigtigste punkter.

Skriftlig eksamen: Spørgsmål omkring Qi og funktionen af De 8 Ekstraordinære Meridianer, samt analyse af case i forhold til behandling med Medicinsk Qi Gong.

Pris: 1.900,- for første weekend, den  29 - 30/06. Lørdag 10.00 – 17.00 og søndag 9.00 – 16.00.

Ønsker du efter denne weekend at tilmelde dig hele kurset, trækker vi selvfølgelig de 1.900,- fra i den resterende betaling.

Andet praktisk: Kommer du langvejsfra er du velkommen til at overnatte på skolen. Det koster ikke noget.

Hvem kan deltage: Alle interesserede

分享此活動

bottom of page